over ria

Hoe ik je help om jezelf en je bedrijf het beste te presenteren, staat elders op deze website. Maar misschien heb je meer aan wat andere opdrachtgevers over mijn inzet en bijdrage zeggen:

“Ria maakt goede teksten, maar ze doet veel meer. Ze heeft me geholpen om mijn gedachten op orde te brengen en zorgde voor structuur in het verhaal. Ze is betrokken, maar stelde ook kritische vragen over de inhoud, ze trad eigenlijk op als sparringpartner op conceptueel niveau.

Daarnaast nam ze in het proces het voortouw als dat zo uitkwam, maar hield daarbij mijn doel wel steeds voor ogen. Deze manier van samenwerken sluit heel goed aan bij wat ik nodig heb. Ik ben heel tevreden over het resultaat.”

Barend Gerretsen | Zeyn, centrum voor leiderschap

 

“Ik zou Ria zeker aanbevelen: ik zie mezelf echt terug in de teksten die ze gemaakt heeft.
Ook al wist ze vrijwel niets van honden, ze is geïnteresseerd, verdiepte zich in mijn vak en wist heel goed te verwoorden wat ik bedoel.
Ria geeft aandacht, luistert goed en is helemaal gefocust op de klant. Daardoor had ze snel door wat voor mij belangrijk is en wat ik nodig heb.

Ik ben heel blij dat mijn website nu in een stijl geschreven is die voor mijn klanten leesbaar, toegankelijk en informatief is. Het geeft een heldere presentatie van mijn aanbod.”

Bellina Wille | Combinatie Baas Hond

 

“Ria is het cement tussen opdrachtgever, ontwerper en webbouwer. Scherp analyserend weet ze op de juiste toon de goede vragen te stellen en houdt iedereen bij de les, waarbij ze het proces goed in de gaten houdt. Beeldend is ze ook sterk en daarmee een goede sparringpartner voor de vormgever.

De tot dan toe voor haar onbekende materie, maakte Ria zich vlot eigen en ze was ontvankelijk voor ons enthousiasme. Heel goed met ons meedenken stond bij haar hoog in het vaandel, zonder dat het belang en de behoefte van de webbezoeker uit het oog werd verloren.

De teksten die Ria heeft afgeleverd zijn professioneel, toegankelijk en helder, met een prettige positieve toon waarmee onze boodschap goed wordt overgebracht.”

Bas Veldkamp | Poelmann kunststofkennis

 

“De kracht van Ria vind ik haar persoonlijke betrokkenheid, inlevingsvermogen en rust, ze heeft alle tijd en aandacht. Daarbij stelt ze zich dienstbaar op: ze gaat niet uit van haar eigen mening of kennis, maar onderzoekt, toetst, volgt wat de klant nodig heeft.

Ze kan heel goed informatie ordenen en structureren, ideeën verscherpen, en jargon verwoorden in gewone prettig leesbare taal. Haar inbreng voegde veel meerwaarde toe aan mijn eigen ideeën. Met krachtige zinnen wist ze de essentie van mijn boodschap op papier te zetten, afgestemd op de lezer.

Kortom: ik vind Ria’s teksten een hoge kwaliteit hebben en heb erg prettig met haar samengewerkt.”

Sophie Sliepen | Sliepen Onderwijsadvies